Interne audits uitbesteden of samen doen geeft zekerheid en een minimum aan administratieve rompslomp …

Het zelf uitvoeren van interne audits is goed mogelijk. Binnen DeliSense is hierin volledig voorzien middels een voor geprogrammeerde audit vragen checklist.

Het is echter ook mogelijk om de interne audit aan ons uit te besteden. Zeker als u GLOBALGAP, Milieukeur of een andere certificering voor de eerste keer in orde moet maken of bij een nieuwe versie van  GlobalGAP.

Wij verzorgen in dit geval alles of gedeeltelijk voor u, zoals  het ordenen van documenten, registraties en het letterlijk doorlopen van uw bedrijf. Al vanaf de start van GlobalGAP (ca. 2001) hebben wij  een elektronisch kwaliteitszorgsysteem ontwikkeld, waarbij gegevens slechts 1x worden ingevoerd en uitvoer voor verschillende certificeringen en registraties naar verschillende instanties mogelijk wordt. Wij verzorgen dit nu al 14 jaar naar volle tevredenheid van onze vaste klanten.

Telersverenigingen, verkooporganisaties en grootwinkelbedrijven kunnen gebruik maken van ons DeliSense Platform om een kostenbesparing voor betrokken partijen mogelijk te maken.

Ook hier bieden wij een laagste prijs garantie op basis van vergelijkbare dienstverlening.

                                                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaarlijks worden de puntjes op de i gezet, zo blijft u altijd up-to-date. Bovendien is dit een betrouwbare en veilige manier van werken, omdat wij over uw schouder meekijken. Het geeft een stuk rust, omdat alle tekortkomingen worden vastgelegd in een checklist. Hiervoor hebben wij een  praktisch systeem ontwikkeld, gebaseerd op de jaarlijkse praktijkervaringen (al ruim 10 jaar) van een groot aantal klanten, afkomstig van alle afzetorganisaties.

MEER DAN ALLEEN EEN INTERNE AUDIT  …

Tijdens ons bedrijfsbezoek bespreken wij ook de belangrijkste, nieuwe ontwikkelingen in certificeringen en zorgen ervoor dat uw kwaliteitszorgsysteem weer up-to-date wordt gemaakt.  Wij zorgen ervoor dat u probleemloos door de audit komt, met een minimum aan administratieve rompslomp. Wij spelen ook een actieve rol in de interpretatie van de richtlijnen, door vooraf overleg te hebben met alle betrokken partijen om een praktische invulling te hanteren.

Vergelijk uw bestaande tarieven met de onze. Wij hanteren SCHERPE TARIEVEN en bieden u de beste prijs tegen DE BESTE KWALITEIT !

Voor meer informatie kunt u persoonlijk contact opnemen met Gerrit Goedknegt, telefoon: 06-14992472.