”Sense” for all …

DeliSense heeft een innovatief totaalconcept voor training en opleiding van uw personeel, gebaseerd op uw eigen bedrijfsprocessen en situatie. Het totaalconcept biedt oplossingen voor de arbowetgeving, noodzakelijke certificeringen als GlobalGAP en nieuwere en toekomstige trainingen, zoals bijvoorbeeld Field to Fork van Marks & Spenser en Nature’s Choice van Tesco. Verder biedt het systeem oplossingen op het gebied van personeel & organisatie, veiligheid, traceerbaarheid etc.

Veiligheid voor iedereen …

Veiligheid op de werkvloer is op veel bedrijven een theoretische aangelegenheid. Een beetje papieren rompslomp en dat is het dan. Om de veiligheid in de breedste zin des woord te kunnen waarborgen en te visualiseren hebben wij een nieuw totaalconcept ontwikkeld. Waar moet u dan aan denken ?

Een aantal hints:
bedrijfscultuur, gedragsbeinvloeding, continu verbeteren, ook voor buitenlandsemedewerkers, inzicht hoe uw personeel aankijkt tegen uw bedrijf, verbeterpunten op gebied van veiligheid, automatisch voldoen aan regelgeving voor etc. Globalgap, Nurture, F2F, HACCP (Hygienecode) …

Centraal staat altijd de veiligheid op een praktische manier aan de orde brengen en het personeel hierbij te betrekken. Wij ontwikkelen dit concept inmiddels op ca. 25 bedrijven en wisselen ervaringen met elkaar uit. Vraag naar onze mogelijkheden.

Als teler kunt u instappen op verschillende nivo’s. We bieden verschillende opties voor kleine en grotere bedrijven; waarbij sommige opties mogelijk voor een groot deel subsidiabel zijn.

Voor meer informatie kunt u persoonlijk contact opnemen met Gerrit Goedknegt, telefoon: 06-14992472.