”DeliSense” in kwaliteitszorg …

DeliSense heeft samen met telers vanaf 2001 een totaalconcept ontwikkeld voor kwaliteitszorg, gebaseerd op uw eigen bedrijf en teeltsituatie. Het DeliSense On-line totaalconcept biedt oplossingen voor wettelijke regelgevingen (o.a. op het gebied van arbo en milieu) en certificeringen zoals o.a. GLOBALGAP, Field to Fork van Marks & Spenser en Nature’s Choice van Tesco.  Voor de verpakkingsbedrijven: IFS, BRC en TPPS (TESCO BRC). Verder biedt ons systeem oplossingen op het gebied van personeel & organisatie, afzet, traceerbaarheid etc.. Dus flexibel en up-to-date.

                                                                                    

 

 

 

 

 

 

 

Omdat wij onze systemen ontwikkelen en toetsen in nauwe samenwerking met onze klanten blijven wij flexibel en innovatief.  Inmiddels hebben wij ruim 30 jaar ervaring in de glastuinbouwketen op het gebied van teeltadvies, afzet, automatisering, bedrijfsvergelijking en kwaliteitszorg. Wij hebben DeliSense On-line geschikt gemaakt voor zowel (internationale) glastelers, vollegrondtelers en (klein)fruittelers en afzetorganisaties. Via ons DeliSense On-line platform vormt dit netwerk een totaalconcept voor de verkopende organisatie.

DeliSense On-line via PC, tablet en smartphone !

Voor iedere teler, telersvereniging en verkooporganisatie de beste prijs/kwaliteitsverhouding en een win-win situatie …

Onze klanten bestaan uit telers onder glas, in de vollegrond en fruit. Iedere teler kan instappen. Eenvoudig via onze basismodule voor GlobalGAP, of uitgebreider naar wens. Voor ieder concept hanteren wij de beste prijsgarantie. Ons systeem is bekend bij certificerende instanties als SGS, AQS, Control Union, NAK Agro /ISACERT en ECAS en wordt ieder jaar in de praktijk getoetst op ruim 50 glastuinbouwbedrijven, waar wij zelf de interne audit verzorgen.

Speciaal voor telersverenigingen en handelshuizen biedt DeliSense interessante mogelijkheden en groepsaanbiedingen, met name op het gebied van traceerbaarheid, residumonitoring, bedrijfsvergelijking, certificering en interne audits.

Bij switchen naar DeliSense maken wij het u extra makkelijk, zodat u direct verder kunt. Vergelijk onze prijs met de prijs van uw aanbieder. Wij kunnen u een pakket bieden op papier of digitaal. Ons digitale pakket omvat standaard koppelingen naar de afzetorganisatie, toeleveranciers en indirect naar UO-IMT.

Koppelingen met toeleveranciers …

Inkopen bij toeleveranciers kunnen wij automatisch voor u inlezen. Dit scheelt tijd bij registreren. Daarnaast heeft u alle inkopen overzichtelijk op een rijtje, zodat u geen administratieve rompslomp heeft met het opzoeken en verzamelen van facturen en afleverbonnen. Wij kunnen koppelen met o.a. Mertens, Isidoris, Horticoop, Brinkman en Biobest. Ook kunnen wij via de EDI-standaard koppelingen maken met andere registraties, zoals bijvoorbeeld in de vollegrondsgroenteteelt, om dubbele invoer in het kader van residu-monitoring bij de afzetorganisatie, te voorkomen. Informeer naar de mogelijkheden.

Als teler of afzetorganisatie de implementatie van kwaliteitszorg uitbesteden ? Dan bent u bij DeliSense aan het goed adres !

Wij hebben ruime ervaring met het implementeren van de kwaliteitszorg bij afzetorganisaties en telersverenigingen, dankzij  onze jarenlange ervaring in communicatie en training in de glastuinbouw (zowel binnen afzetorganisaties als telersverenigingen en studieclubs). Goed uitbesteedt, voor u een zorg minder. Ons systeem en werkwijze heeft zich al 14 jaar ruimschoots bewezen. Ook de communicatie met uw aanvoerders kunnen wij voor telersverenigingen en afzetorganisaties overnemen met onze DeliSense-aanpak ! De gebruikers maken dan een vliegende start.

Uw voordelen: praktijkgericht, de laagste prijs, altijd up-to-date, de meeste ervaring en het meest compleet. Al ruim 350 telers hebben zich aangesloten bij DeliSense. Meest recent: Tasty Tom, Greenco en ZON Fruit & Vegetables.

COLLECTIEF AANMELDEN

Wij verzorgen collectief de kwaliteitszorg voor Kompany, Tasty Tom, Greenco , Fossa Eugenia,  ZON Business en o.a. telers van The Greenery , BelOrta en Best of Four . Telers van  Best of Four en The Greenery kunnen zich voor voor 2016 aanmelden, wij hebben hiervoor ook een collectief tarief afgesproken .

Voor meer informatie kunt u altijd persoonlijk contact opnemen met Gerrit Goedknegt, telefoon: 06-14992472.